Verzenden

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging per mail. Ik doe mijn best de bestelling binnen 1 week te verzenden. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je een bericht met hierin de track & trace code.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 150-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering na het versturen de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Bosmade is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken tijdens het leveren door de bezorgdienst. Wel doe ik er alles aan om een gepaste oplossing te zoeken.

Afhalen
Afhalen in het atelier is op afspraak ook mogelijk. Dit is gratis.

Duurzaam

Homerr
De pakketten worden opgehaald of bezorgd bij een Homerr BuurtPunt.  Dit bedrijf heeft eigen ophaal en afgiftepunten en zet zelf geen busjes in. Homerr maak gebruikt van de busjes die al door de straten rijden en bepaart zo 79 CO2 uitstoot per pakket ten opzichte van andere pakketdiensten. Doordat Homerr een duurzame vervoerder is kan het in sommige gevallen voorkomen dat het iets langer duurt om je pakketje te verwerken. Met je track & trace code kun je eenvoudig en snel controleren waar je pakket op dit moment is.

Fietskoeriers
Binnenkort is er ook de verzendmogelijkheid via een fietskoerier.