Garantie

Ik geef om mijn producten en doe logischerwijze mijn best om deze in topconditie bij je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt dien je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met Bosmade. Een redelijke termijn is in ieder geval twee weken. Indien je tijdig contact met mij opneemt zal ik zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Garantie op decks?

Helaas bestaat er geen deck dat alles kan weerstaan. De boards die ik maak zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal maar als deze worden blootgesteld aan extreme druk, hebben deze een beperkte levensduur. Een product mag binnen een jaar niet door fabricate fouten stuk gaan. De te verwachten slijte door (intensief) gebruikt, die hoort bij het gebruik van een board, zoals het slijten van de wielen of het breken van het deck, valt buiten de garantie.

Voor de boards met inleg-fineer is het gebruik op eigen risico omdat deze extra kwetsbaar zijn.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@bosmade.com.


Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuws en leuke kortingen.